Specialsortiment material

 

Utöver de ordinarie material som presenteras på vår hemsida så kan vi under delar av säsongen ha tillgång till nedanstående material. Kontakta Alwex på telefon 0470-727120 för att kontrollera om dessa material finns hemma.
 


Diabas 8/16 från Alwex
Diabas 8/16

Diabas 16/22  från Alwex
Diabas 16/22

Diabas 30/60  från Alwex
Diabas 30/60
 

Diabas, svart

Diabas är en svart bergart som krossats till lämplig storlek.

Krossad svart diabas i storlek 8/16 mm används på samma sätt som makadam 8/16, men med betoning på dekoration i rabatter och planteringar. Den svarta färgen framhävs extra bra när stenen är fuktig, vilket man kan utnyttja vid dammar och fontäner i trädgården. Finns även som 16/22 mm samt 30/60 mm.

 

Klicka på  bild för att se just den produkten.

 


Dansk sjösten 
8/16, 16/32, 30/60


Gottländsk sjösten
20/40

Sjösten

Sjösten är en naturprodukt med släta, vattenslipade stenar.

Sjösten 8/16 mm används som dekoration i hela trädgården. Rabatter med sjösten ger ett välskött intryck. Med fiberduk under sjöstenen så slipper du ogräset flera år framöver. Sjösten är ett naturlig val till dammar och olika vatteninstallationer i din trädgård. 

 

Klicka på  bild för att se just den produkten.

Marmorkross vit från Alwex
Marmorkross, vit
 

Marmorkross, vit

Marmorkross är som namnet antyder krossad marmor.

Marmorkross är ett exklusivt vitt material som används till dekoration överallt i trädgården. Gångar, stenpartier, planteringar eller vatteninstallationer, överallt finns en plats för marmorkross som med sin eleganta vita färg förhöjer utseendet i din trädgård.

 

Klicka på  bild för att se just den produkten.